Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η Greek Otaku Team είναι μια σελίδα φιλοξενίας κάθε ομάδας ή ατόμου που ασχολείται (όσο πολύ και λίγο επιθυμεί και μπορεί) με την otaku κουλτούρα, με τα anime, manga, cosplay, συγγραφή ιστοριών και άρθρων, κτλ κτλ..

Μέχρι στιγμής στην επεξεργασία και μετάφραση manga από τα Αγγλικά στα Ελληνικά συμμετέχουν 8 άτομα, σε ομάδες ή σε ρόλο pass-par-tous 🙂 Οι manga ομάδες μας είναι:

Επιπλέον, 4 αγαπημένα παιδιά ασχολούνται με τη συγγραφή άρθρων (συγχωρέστε τους αν καθυστερούν να ανεβάσουν καινούρια πράγματα, μιας και όλοι είναι πολυάσχολοι και προσπαθούν να διαθέσουν τον ελεύθερο χρόνο τους σε κάτι τέτοιο). Η Katerina στα αφιερώματα All About Japan και Anime/Otaku News, η Jen στα αφιερώματα για τους Voice Actors (Seiyuu Pr.), η Fani στα Yaoi Anime News και ο Quetzalcoatl στα Anime Reviews!

Επίσης, η ομάδα Thievius Catius Team μας προσφέρει τη δουλειά της «Thievius Catius«, μια ιστορία που πρόκειται να δουλευτεί και ως manga στο μέλλον! Πραγματικά, αξίζει τον κόπο να τη διαβάσετε!

Τέλος, ο Tenshi (aka Tenshi Manga), δουλεύει πάνω στη μετάφραση και τη δημιουργία βίνετο από Ιαπωνικά τραγούδια (είτε από anime είτε όχι), με το J-On! Project!


Θα ήθελα, προσωπικά, να ευχαριστήσω όλα όλα τα άτομα που δουλεύουν μαζί μου σε αυτή την κίνηση. Δεν υπάρχει κάποια αμοιβή για όλο αυτό που κάνουμε, παιδιά, και το ξέρω ότι κουράζεστε και πιέζεστε πολλές φορές, αλλά και πάλι σας ευχαριστώ για την παρουσία σας στην ομάδα. Ελπίζω όλο και περισσότερα άτομα να θελήσουν να μπουν στη GOT, να μοιραστούν μαζί μας αυτή την ευχαρίστηση να φέρνουμε αυτά που αγαπάμε στα ελληνικά 😉

Για μας, δεν έχει σημασία αν κάτι είναι «taboo» ή «ερασιτεχνικό». Το μόνο που μας νοιάζει είναι να αγαπάει κανείς αυτό που ασχολείται και να έχει το θάρρος να χτυπήσει τη «διαδικτυακή» μας πόρτα.. Όλα τα υπόλοιπα, θα τα βρούμε. (Παρέχουμε κάθε είδους εκπαίδευση γύρω από κάθε τι, οπότε, ακόμα κι αν κάποιος δεν έχει ξαναπιάσει photoshop πχ στο χέρι του, να είναι σίγουρος ότι θα του εξηγήσουμε τα πάντα αναλυτικότατα!!!)

KateDeathwish,
GreekOtakuTeam’s «Mom»


Σχολιάστε