Juohmaru

Καλησπέρα σας, είμαι ο Juohmaru και είμαι εδώ για να σας κρατάω ενήμερους για όλα τα anime που έχουν μεταφραστεί στην Ελλάδα!(Σε συνεργασία με τις φιλικές ομάδες της Greek Otaku Team πάντα)

Αφού επισκεφθείτε τις λίστες που έχουν δημιουργηθεί για εσάς, αν υπάρχει οποιαδήποτε απορία για το αν είναι όλες οι σεζόν εκεί, για την σειρά με την οποία πρέπει να δείτε μια σειρά, για οτιδήποτε δεν καταλαβαίνετε, καθώς επίσης αν ψάχνετε ένα anime και δεν το βρίσκετε στα ελληνικά, ούτε υπάρχει στη λίστα μας, μπορείτε να με ρωτήσετε και θα σας ενημερώσω Άμεσα!

Αν και στο παρελθόν είχα άλλο Nickname το οποίο χρησιμοποιούσα για τουλάχιστον 4 χρόνια το αντικατέστησα με το Juohmaru γιατί:
-Μ άρεσε αυτό το όνομα, καθώς επίσης και το ίδιο το anime(Plawres Sanshiro)
-Ήταν το anime που με εισήγαγε εις διπλούν στον κόσμο των anime, μία φορά σε μικρή ηλικία όπου ήταν το πρώτο anime που έβλεπα και ήξερα ότι είναι anime και μία στα 17 όπου ψάχνοντας να βρω αυτό, άρχισα ξανά να βλέπω συστηματικά!

Αγαπάω Juohmaru γιατί το θεωρώ πρωτότυπο, διαχρονικό και πολύ μπροστά από την εποχή που κυκλοφόρησε(1984)! Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους Retro Fans! 🙂

Αυτά από εμένα…
Θα περιμένω τα μηνύματα σας..
Μέχρι τότε, καλή θέαση!
Με εκτίμηση Juohmaru! 🙂

 

5 responses to “Juohmaru

  1. Καλημέρα θα μπορούσα να εχω seeds για το fullmetal alcemist brotherhood ευχαριστώ πολυ

    • Καλησπέρα σου, Καλό μήνα και καλές διακοπές εύχομαι!
      Το Torrent το έχεις βρει? Επειδή τσέκαρα το link στη λίστα μας και μάλλον χρειάζεται ανανέωση! Το σωστό link για να κάνεις λήψη το torrent και μετέπειτα και τη σειρά φυσικα είναι το παρακάτω:
      http://ouo.io/WT88Je

      Αν για κάποιο λόγο δεν λειτουργήσει αυτό, μπορείς να εντοπίσεις αυτό το anime μέσα στη λίστα του Fansub στο παρακάτω link:
      http://anime-awmn.tumblr.com/torrents

      Τώρα αν μιλάμε για το ίδιο torrent και δεν βρίσκεις seeds πάλι εγώ το χω βάλει ήδη να κατεβαίνει και ευελιστώ σύντομα να μπορώ να δώσω και γω, οπότε δοκίμασε πιο αργά η αύριο να το κατεβάσεις. Αν πάλι έχεις πρόβλημα θα πρέπει να επικοινώνησεις με το ίδιο το fansub αν μπορεί να κάνει καλύτερο, στο παραπάνω link που έδωσα!
      Αυτά για την ώρα, ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας και συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση μου.(Είναι λιγό νοθρά τα αντανακλαστικά μου το καλοκαίρι :P)
      Για οτιδήποτε πάει στραβά, η ακόμα και καλά, η οτίδηποτε άλλο χρειαστείς μπορείς να μου ξανα αφήσεις μήνυμα!

  2. υπαρχει περίπτωση ναμεταφραστει η δεύτερη σεζον Chihayafuru?? 🙂

  3. Αααχ Juohmaru τί μου θύμισες φίλες μου. Έτρεχα στο video club να νοικιάσω την βιντεοκασέτα με τα καινούρια επεισόδια (ΝΑΙ, είμαι αρχαίος).
    Να ρωτήσω γιατί κάτι θα κάνω λάθος. Ψάχνω το anime Violet Evergarden, και είδα στο site σας ότι είναι στο complete projects. Πατάω το link έχει αλφαβητικά τα γράμματα αλλά δεν εμφανίζεται κανένας τίλτος.
    Ευχαριστώ.

Σχολιάστε