Επικοινωνία

Αν ενδιαφέρεστε να μπείτε στην ομάδα, είτε ως manga editor, είτε φέρνοντας την προσωπική σας αγάπη για τα anime/manga ή γενικά για την otaku κουλτούρα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο email της ομάδας μας!

greekotakuteam@gmail.com

Κάθε πρόταση είναι δεκτή και συζητήσιμη! Αναμένουμε τα μηνύματα σας!

Βεβαίως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για κάθε θέμα που σας απασχολεί σχετικά με τη δράση μας στο χώρο, και είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε κάθε ερώτημα στο οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο Facebook, Twitter και Instagram, για να μαθαίνετε άμεσα για τις νέες προσθήκες στα manga στα ελληνικά, και όχι μόνο!

Facebook: https://www.facebook.com/greek.otaku.team
Twitter: https://twitter.com/GreekOtakuTeam
Instagram: https://instagram.com/greekotakuteam

4 responses to “Επικοινωνία

  1. Kalispera mporeite na metafrasete ola ta episodeia apo to
    Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu?

    • Καλησπέρα! Ο υποτιτλισμός των επεισοδίων δεν γίνεται από την Greek Otaku Team, οπότε δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για οποιοδήποτε project. Το Re:Zero το υποτιτλίζει η Blood Moon Dragon σε συνεργασία με την Chaos no Sekai. Μόλις κυκλοφορήσουν καινούριο επεισόδιο θα ενημερώσουμε κι εμείς την λίστα μας! 🙂

  2. geia sas mporei na na metafrasete to Chunibyo Demo Koi ga Shitai!

    • Καλημέρα! Αν εννοείς το anime, η Greek Otaku Team δεν αναλαμβάνει τον υποτιτλισμό τους, αλλά συγκεντρώνει τα project που γίνονται από τις ελληνικές fansub ομάδες. Οπότε, μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποια από αυτές για να μεταφράσουν το συγκεκριμένο anime.

Σχολιάστε