KateDeathwish

kate

Γεια σε όλους!!!!

Είμαι η KateDeathwish, και σκέφτηκα να σας πω από πού βγήκε το όνομα μου.. xD

Όταν ήμουν στο Λύκειο (αρκετά χρόνια πριν) άκουγα ΠΟΛΥ My Chemical Romance.. Ένα από τα τραγούδια που με «στιγμάτισε» (ας πούμε) είναι το «It’s not a fashion statement, it’s a deathwish» από το CD «Three Cheers For Sweet Revenge».

Το όνομα μου (Κατερίνα aka Kate) μαζί με το «τραγούδι» έφτιαξε αυτό το nickname..

strange info: Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα έλεγα ότι το deathwish δεν σήμαινε «ευχή για θάνατο» (με μια αυτοκαταστροφική έννοια), αλλά «τελευταία επιθυμία»

Απολαύστε το τραγουδάκι!

Ευχαριστώ πολύυυυ!~~

2 responses to “KateDeathwish

  1. KateDeathwish θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που μεταφράζεις το Nozoki ana. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου manga κι δεν περίμενα να αρέσει σε πολλά άτομα επειδή είναι λίγο ως πολύ ecchi αν κι έχει αρκετά στοιχεία από drama. Όπως κι να χει σε ευχαριστώ κι ελπίζω να συνεχίσεις την καλή δουλειά που κάνεις.

    Emiru-chan ❤

    • Πραγματικά σε ευχαριστώ για τα σχόλια σου, με συγκίνησαν… ❤ Συνεχίζουμε κανονικά το Nozoki Ana (τέλος του μήνα θα βγει ολόκληρος ο επόμενος τόμος 😉 ), αν και είναι πολύ μεγάλο project, το αγαπάμε ιδιαίτερα! Και πάλι σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις και θα σε δούμε στα επόμενα update 😉

      – KateDeathwish

Σχολιάστε