Seiyuu Pr.

Seiyuu Pr. = Voice Acting Project!

Ο λόγος στο καινούριο project της Greek Otaku Team, σε συνεργασία με ένα καινούριο μέλος της ομάδας μας, την Jen!

Καλωσορίζοντας τη Jen, σας ενημερώνουμε ότι κάθε εβδομάδα θα έχουμε την ευχαρίστηση να σας παρουσιάζουμε ένα αφιερωματάκι για διάσημους voice actors της Ιαπωνίας, πάντα με το ιδιαίτερο χιούμορ της Jen! Enjoy!


Jen, 17/07/2014

Καλησπέρα καλησπέρα, Φανή ήρθε η μέρα σου, ναι ναι σήμερα θα μιλήσουμε για έναν voice actor έτσι πιο ώριμο φρούτο από αυτά που σ’ αρέσουν :

01

Kazouhiko Inoue λοιπόν 60 χρόνον (Κριός) και ακόμα το λέει η καρδούλα του και δανείζει την φωνή του στους αγαπημένους μας χαρακτήρες.

Μην τολμήσετε να τον υποτιμήσετε ούτε για ένα λεπτό λόγο εμφάνισης ή ηλικίας, εξάλλου η μεγάλη ηλικία του σημαίνει και μεγάλη πείρα στον χώρο, και όχι μονο αυτό αλλα έχει συνεισφέρει και στην yaoi κοινότητα με τα ωραία τα seme τα ρολάκια του. Αμέ, αμέ έλα στον παππου τώρα φίλη fujoshi.

Ορίστε και πιο νέος έτσι να έχετε μια εικόνα:

02

Αν και δεν έχει αλλάξει κατά πολύ, χαρακτηριστική φάτσα, τον ξεχωρίζεις αμέσως.

Πάρτε και μια γεύση από τους ρόλους του:

03

Και πάμε στο κουτσομπολιό part τώρα. Λοιπόν ο συγκεκριμένος κυριούλης υπήρξε παντρεμένος με την Yumiko Igarashi, mangaka του γνωστού σε όλους μας Candy candy :

04

με την οποια έχει αποκτήσει 2 παιδιά ένα κορίτσι και ένα …ahem αγόρι.

Το αγόρι αυτό λοιπόν έχει ένα hobby το παιδί το οποιο αποφάσισε να το ακολουθήσει και επαγγελματικά. Είναι cross dresser και η τρελή η μάνα του φυσικά τον βοηθάει και τον υποστηρίζει σε όλο αυτό που κάνει.

Το αγοράκι λοιπόν:

05

και πώς είναι όταν κάνει το cross dressing του:

06

Και maidάκι έτσι για το fanservice:

07

Με την συγκεκριμένη τρελιάρα σύζυγο ο γάμος δεν κράτησε και πολύ, όπως καταλαβαίνετε, και έπειτα από αυτήν ακολούθησαν 3 γάμοι, Άτσα αλανιάρης ο παππούς, με την πιο πρόσφατη σύζυγο του να είναι η Shizuka Ochi:

08

με την οποία και ήτανε παντρεμένος από το 2011 μέχρι το 2012 που πήρε πάλι διαζύγιο. Αφού δεν νοικοκυρεύεσαι ρε παππου και είσαι αλανιάρης τι τις παντρεύεσαι κιόλας; Έτσι να γεμίζει γάμους το ενεργητικό σου ε;

Από ότι φαίνεται το μονο πράγμα που δεν κατέχει είναι ο γάμος γιατί σε όλα τα αλλα μια χαρά τα έχει καταφέρει, ξεκίνησε την καριέρα του από τα 19 του τι να λέμε τώρα, σαράντα χρονια στο κουρμπέτι χαχαχα και πέρα από παλιός και αγαπημένος voice actor φαίνεται και πολύ ζεστός και καλός άνθρωπος. Τώρα θα μου πείτε τα φαινόμενα απατούν συνήθως, αλλά τι να σας πω, έτσι δείχνει ο αλανιάρης μας:

09

Μα που το καταλάβατε ότι προσπαθώ να σας κάνω πλύση εγκεφαλου spamarondas παντού Kamiya; 😛

Έχουνε συνεργαστεί μαζί στο Natsume Yuujinchou και ο Kamiya φαίνεται πως τον συμπάθησε, όλο φωτογραφίσεις μαζί του ήτανε κάποια εποχή, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑ ΚΥΡΙΕ (Daisuke ONO) μην τον παραμελείς.

Ναι, στο θέμα μας όμως, εδώ είναι με την Junko Takeuchi που δίνει την φωνή της στον Naruto (<3) και ο Inoue στον Kakashi φυσικά :

10

Τσούπ να σου και το μικρό μας πορνίδιο ήρθε και αυτό μην χάσει:

11

Ναι είναι σύντομο το ξέρω αλλα πραγματικά δεν έχουμε να πούμε πολλά για τον Inoue, άξιζε όμως να τον τιμήσουμε μιας που μας τιμάει και αυτός με τα τόσα χρονια θαυμάσιας υπηρεσίας που μας έχει προσφέρει και συνεχίζει ακάθεκτος. Οποτε, σε ευχαριστούμε πολύ Inoue-san συνέχισε έτσι και όταν με το καλο σκάσει το γκρουπάκι μας στην Ιαπωνία μην τρομάξεις όντας τόσο καλούλης βγάλε και με μας καμια pic 😉

See ya all next week!


Jen, 10/07/2014

Μιας που πρόσφατα είχε γενέθλια ο Shin chan (Knb) ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για τον Seiyuu του. Daisuke Ono λοιπόν για σήμερα:

01

36 χρόνον το παιδί και Ταυράκι στο ζώδιο, δεν ξέρω τι σας λέει από εμφάνιση, από φωνή πάντως είναι απλά ΦΩΝΑΡΑ!!!!! Μόλις δείτε μερικούς από τους ρόλους του θα καταλάβετε.

Όσοι από εσάς είχατε διαβάσει το αφιέρωμα στον Suzumura θα θυμάστε ότι ο Ono είχε καψουρευτεί την συνάδελφο του Maaya Sakamoto η οποια όπως ξέρουμε παντρεύτηκε το Suzumuri και έτσι έμεινε το καημένο μας το παιδί με την πικρα..

02

Σαν να μην του έφτανε αυτό έχει αναγκαστεί να φάει στην μάπα και το βλαχάκι (Suzumura), εφόσον είναι και του ιδιου επαγγέλματος, έχει τύχει να συνεργαστούνε και με την ίδια την Sakamoto μιας που ο Ono δίνει την φωνή του στον Sebastian (Kuroshitsuji) και η Maaya στον Ciel:

03

Ααχχ μεγάλο πράμα η καψούρα, μερικοί το ρίχνουνε  στο cross dressing:

04

Ή βγάζουνε το άχτι τους πάνω σε πόρνες:

05

Κοιτάχτε πώς το βούτηξε το μικρό πορνίδιο αχαχαχα

Ή απλά ξυρίζουν τα υπέροχα μαλλιά τους, έτσι για μια αλλαγή, και εμείς οι fans παθαίνουμε μια ελαφριά συγκοπή:

06

Του έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια του συγκεκριμένου γιατί, εκτος από την φωνή του, με γλυκαίνει το γεγονός ότι έχει γίνει κώλος και βρακί με τον Kamiya (υπέρτατος, μοναδικός, αγαπημένος, Kami-sama μην τα ξαναλέμε).

Aυτοί οι δυο βολτάρουν μαζί:

07

Τραγουδάνε μαζί:

08

(κοιτάχτε άλμα που κάνει το μωρό μου <3)

Αράζουν μαζί:

09

Κάνουνε ένα σορό μαλακίες (και μας γλυκαίνουνε):

10

Στο διάβασμα μαζί:

11

Στα event μαζί:

12

Ούτε ένα κουνελάκι δεν μπορείς να ταΐσεις Ono χωρίς να σου δείξει το μωρό μου:

13

Ακόμα και στην τουαλέτα στοίχημα βάζο ότι μαζί πάνε, γι’ αυτο Ono αγόρι μου μην σκας, δεν έχασες και κανένα κελεπούρι, εδώ που τα λέμε, ξεχνα την καριόλα αυτήν, στην πήρε ο βλάχος τώρα, και πρόσφερε μας fanservice Yaoiiliko με τον Kamiya έλα μπράβο:

14

Kanpai λοιπόν και πάμε γι αλλα.

Δείτε τώρα μερικά από τα μανάρια, εεεννοώ τους ρόλους του :

15

Πάρτε και μια photo όταν ήταν 3 χρόνον μπεμπέκι (Φανή έλα για σένα είναι αυτό που σ’ αρέσουν τα kawaii) για να γλυκαθείτε ακόμα περισσότερο:

16

Πρόσφατα με ξάφνιασε ευχάριστα βλέποντας ότι δίνει την φωνή του στον Joutaro Kujo από την σειρά Jojo’s Bizzare adventures, έτσι ρε, Jojo και άγιος ο θεός. Αυτά λοιπόν για τον καψούρη, ταλαιπωρημένο αλλα και πολυαγάπητο στο κοινό Daisuke Ono.

Πίνει το energy Drink του και σας αποχαιρετεί για να πάει να γκαρίξει με την ησυχία του ως Jojo στο studio (ναι, φωνάζουνε πολύ στην σειρά αυτή, ΑΝΤΡΙΛΑ!)

17

Και μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό από όλα

ΣΤΟΛΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ, ΑΙΝΤΕ ΠΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΣΟΛΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ, ΣΤΟΛΕΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ FANSERVICE ΤΟ ΚΟΙΝΟ.

18

Ναι, ahem…. sorry για το μικρό ξέσπασμα, αυτάαα λοιπόν, see you all next week 😉


Jen, 26/06/2014

Καλησπέρες, να ρωτήσω,ποιοι από εσάς είστε από χωριό; Φίλες και φίλοι επαρχιώτες ο σημερινός seiyuu είναι για εσάς:

01

Kenichi Suzumura λοιπόν η αλλιώς Suzu, Muraken και Suzuken για τους γνωστούς, φίλους και fans του. Το Suzumuri από δω γεννημένο στις 12 Σεπτεμβρίου ετών 40 και παρθενάκι στο ζώδιο είναι από την Osaka,κοινός είναι ένα βλαχάκι. Προς θεού καλε δεν σας τον βρίζω κάθε άλλο το βλαχάκι μας αυτό είναι και ταλαντούχο και πάνω απ’ όλα καλό παιδί. Το Suzumuri αγαπάει πολύ τα σκυλιά και καθότι το αγαπημένο του ζώο, έχει 2 από αυτά εν ονόματι Ivy και Momo.

02

Πέρα από σκυλιά έχει και 2 αδέρφια τον μικρότερο του Masaki και την μεγαλύτερη του Shizuko (μεγάλη καρδιά μεγάλη οικογένεια βλέπετε!). Το αγαπημένο του φαγητό είναι το curry, bravo αγόρι μου να μου ζήσεις. (Όχι δεν τρελαίνομαι για carry μα γιατί το λέτε αυτό;). Hobby του είναι η μαγειρική και τα video games, ορίστε τι άλλο θέλετε; Και θα σας μαγειρεύει και θα σας περνάει την δύσκολη πίστα όπου κολλάτε 😛 Και αν τύχει και σας ενοχλήσει και κανείς τον πλακώνει και στο ξύλο μιας που έχει κάνει και aikido.

Είναι παντρεμένος από τον Αύγουστο του 2011 με την επίσης «seiyuu» Maaya Sakamoto:

03

γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τις mangaka CLAMP
και τους αφιέρωσαν ένα πολύ γλυκό σχεδιάκι:

04

Εδώ υπάρχει και λίγο κατινίστικο κουτσομπολιό μιας που με την συγκεκριμένη seiyuu είχε δαγκώσει γερά την λαμαρίνα και ο πολύ γνωστός επίσης, Daisuke Ono (θα πούμε για αυτόν σε άλλο αφιέρωμα), ο οποίος δήλωσε και ΔΗΜΟΣΙΑ, τονίζω το δημόσια γιατί οι Ιάπωνες είναι και ολίγον τι κομπλεξάρες με αυτά τα θέματα ότι αν και είναι σαν αστείο όλο αυτό θα υποστηρίξει την σχέση τους (γιατί θα μπορούσες να κάνεις και κάτι άλλο κακόμοιρο και πληγωμένο μου Daisukaki ας πούμε, στην έκλεψε ο βλάχος, φίλα τώρα λίγη χυλόπιτα στο ψυγείο να έχεις να «τρως» ).

Ο Suzumura θαρρώ έχει πολύ ωραία φωνή τα τραγουδάκια του είναι ευχάριστα στο άκουσμα και μπορεί να κάνει την φωνή του από παιδική, πειραχτική, να ακούγεται πολύ ερωτική, μας έχει κάψει άπειρες φορές τα αφτιά με τα bl drama cd του,το δε uke από το παιχνίδι Silver Chaos ακόμα το ακούω μέσα στο κεφάλι μου.

Πάρτε και μια γεύση από τους ρόλους του:

05

Είναι ταλεντάκι είναι βλαχάκι το αγαπάμε και το εκτιμάμε άντε μιας που είναι και παντρεμένος να μας κάνει και κάνα δυο Suzumurinia να γλυκαθούμε, στοιχηματίζω θα γίνει πολύ καλός μπαμπάς αφού και αυτός είναι ένα μεγάλο παιδί..

06

Αυτά για το Suzumuri που πίνει το καφεδάκι του on the way και σας «αποχαιρετεί»!

07


Jen, 19/06/2014

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για μια πόρνη. Ναι, ναι, καλά ακούσατε όχι για «seiyuu» πρόκειται για ένα μικρό πορνίδιο που μπήκε απότομα στην βιομηχανία του voice acting και απέκτησε μεγάλη φήμη αρκετά γρήγορα.

01

Yuki Kaji λοιπόν, γέννημα θρέμμα του Tokyo 29χρόνων (παρθενάκι στο ζώδιο heh τι ειρωνεία έτσι; Πορνίδιο και παρθένος). Ξεκίνησε την καριέρα του με το να ντύνεται γυναίκα και να εμφανίζεται σε διάφορες εκπομπές και κατέληξε αυτή η φωνητική πόρνη που ακούτε τώρα στα πολυαγαπημένα σας anime.
Έχει μια μικρότερη αδερφή (τυχερή,με τον Kaji για αδερφό έτοιμο το ‘χει το κονέ να γνωρίσει και άλλους seiyuu )και ένα «χαμστεράκι» για κατοικίδιο εν ονόματι Shiru.

02

Ο Kaji συνήθως ενσαρκώνει μικρά αγοράκια:

03

Και μιας που έδωσε την φωνή του και στον Eren (Shingeki no Kyojin)
είπε να καβατζώσει και το γιλεκάκι..

04

Ο Kaji πέρα από συνεργασία, κάνει παρέα με τον Hiro Shimono τον οποίο και σέρνει μαζί του στις εξόδους τους και το καημενάκι γίνεται σταφίδα από το ποτό. A ναι, ξέχασα να σας αναφέρω ότι το Kajaκι είναι ολίγον τι μπέκρουλο. Δεν λέει όχι σε καμιας φύσης αλκοολούχο.

05

Συγκεκριμένα σε μια έξοδο τους ο Shimono έχοντας μεθύσει πήγε σπίτι του συνοδευόμενος από το μικρό πορνίδιο που βλέπετε εδώ πέρα, το οποίο τον έκανε και μπανάκι παρακαλώ (την έχετε την yaoi την σκηνή στο μυαλό σας ε;) και μάλιστα ο Kaji του είπε πως αν αυτό ξανασυμβεί θα τον τιμωρήσει, μμμ promising yaoi καταστάσεις.

Επίσης το Kajaki έχει δηλώσει σε συνέντευξη του στην ερώτηση αν θα προτιμούσε να είναι seme ή uke ότι θα προτιμούσε uke γιατί θα ήταν λέει διαφορετική εμπειρία (σας μιλάει το έμπειρο το «καραseme» τώρα μην χέσω).

Τι άλλο να πούμε για την πόρνη αυτή; Έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία Kami voice και έχει βραβευθεί ως best new actor το 2009 και ως best male lead role το 2013 και το 2014.

06

Του αρέσει πάρα πολύ και η φωτογραφία και έχει δικιά του στήλη εν ονόματι Kame (από το kamera στα katakana) στο περιοδικό Animedia.

Αυτά λοιπόν για το μικρό Kajaκι που σας αποχαιρετάει χαρούμενο για το σημερινό αφιέρωμα!

07


Jen, 12/06/2014

Και τώρα ήρθε η ώρα να σας πρήξουμε εεεεε να σας ενημερώσουμε θέλω να πω για τον seiyuu τις εβδομάδας που δεν είναι άλλος από τον Hiroshi Kamiya.

01

Τι να πρωτοπούμε τώρα για τον άνθρωπο αυτό;
αυτό εδώ το σουργελάκι, ετούτο εδώ, εγώ παιδιά το ερωτεύτηκα.

02

Πρώτα από την φωνή του και αρκετούς από τους ρόλους του που είναι εξίσου αγαπημένοι και μετά από το φατσάκι του αυτό το τιγανοσκοτωμένο <3. 28 Ιανουαρίου έχει γενέθλια (Υδροχόος το κουκλί μου) και φέτος έκλεισε τα 39! Όχι πείτε μου τώρα σας κάνει αυτό για άτομο που πάει να σαρανταρίσει; Φρεσκαδούρι μου είναι το άτιμο. 1,67 στο ύψος, normal πράγματα.

Πάρτε εδώ μια γεύση από τις ρολάρες του ❤

03

Ο Kami σαν έχει μια αγάπη για τις γάτες και συγκεκριμένα τον δικό του γατούνο που τον έχει ονομάσει Nyanko sensei:

04

Για όσους δεν έχετε δει το anime το ονοματάκι του γατούνου αυτού είναι παρμένο από την σειρά Natsume Yuujinchou όπου ο Kamiya δίνει την φωνή του στο πρωταγονιστάκι.

Το καμάρι μου είναι fan των Gundam και ένα από τα hobbies του (εκτός από το να μας λιώνει κάθε φορά που μιλάει, hobby είναι και αυτό) είναι να φτιάχνει Gunpla έχει γεμίσει το σαλόνι του και την κρεβατοκάμαρα του με φιγουράκια από gundam.

05

Καλά το σαλόνι αλλά φαντάσου τώρα να τον έχεις εκεί στο κρεβάτι πετάς το σουτιέν στο κομοδίνο από την φούρια σου και ο Kamiya θα είναι σε φάση: Μηηηη τι κάνεις;! Σε αδειάζει στο πλάι τρέχει φουριόζος στο Μοντελάκι που προφανώς έριξες και σε κοιτάει με meanie ύφος μετά αχαχαχα. Επίσης hobby του είναι τα video games και όχι οποια  και οποια όχι το παιδί γουστάρει παλιά κλασικά όπως tetris και οτιδήποτε είχε βγει σε arcade.

06

Μην τον βλέπετε έτσι κοντούλη και γλυκούλη όμως άμα θέλει σας βάζει κάτω ,
ξεκίνησε το karate από το δημοτικό και πήρε την μαύρη ζώνη του στο λύκειο.

07

Οδηγεί και αυτοκίνητο και μηχανή βεβαίως βεβαίως, έτσι για να σας πηγαίνει βόλτα και με style και με άνεση.

08

Και για να μην νομίζετε ότι σας λέω υπερβολές για το ταλέντο του παιδιού, ορίστε και κάποια από τα βραβειάκια που έχει κερδίσει :

2008-03 – Best Supporting Actor at the 2nd Annual Seiyuu Awards
2009-03 – Best Lead Actor and Best Personality at the 3rd Annual Seiyuu Awards
2012-03 – Most Votes Award at the 6th Annual Seiyuu Awards
2013-03 – Most Votes Award at the 7th Annual Seiyuu Awards
2014-03 – Most Votes Award at the 8th Annual Seiyuu Awards.

Είναι ταλαντούχο το κουκλί μου, δεν μπορείτε να πείτε..

09

Εκτός από ταλαντούχο είναι και πολυάσχολο, hostάρει αρκετά talk shows με τον επίσης πολύ γνωστό voice actor Daisuke Ono:

10

Αυτοί οι 2 έχουνε συμπρωταγωνιστήσει σε πολλά anime μαζί και κάνουνε πολύ παρέα και εκτός studio (αν το λιγότερο δεν έχουνε πηδηχτεί, μην σου πω ότι τα ‘χουνε κιόλας κρυφά, εμένα να μου τρυπήσεις την μύτη).

Και τέλος από τον Μάιο του 2010 ο Kamiya και ο Miyu Irino (ναι ναι αυτός που κάνει την καρακραγμένη φωνή του Απόλλωνα στο Kamigami)τραγουδάνε μαζί με το ψευδώνυμο Kamiyi (το όνομα διαμορφώθηκε από τον συνδυασμό τον ονομάτων τους).

Αυτά λοιπόν για τον υπερτέλειο και πανέμορφο (όχι όχι δεν μιλάει η fan μέσα μου, άντε καλέ ιδέα σας είναι), θα κουτσομπολέψουμε …ahem….. ενημερώσουμε θέλω να πω, την επόμενη Πέμπτη.

Ο Kamiya σας αποχαιρετεί προσφέροντας γλυκάκι Nyanko sensei!

11

και σας υπενθυμίζει πόσο fabulous είναι!

12


Jen, 05/06/2014

Και ξεκινάμε δυναμικά με έναν seiyuu που είμαι σίγουρη ότι πέρα από την γοητευτική φωνή του, σίγουρα έχετε fangirliasei απείρως με τους ρόλους του και με τον ίδιο φυσικά μιας που είναι μαναράκι.

01

MAMORU MIYANO λοιπόν, τριανταενός ετών και σε τρεις μερούλες από τώρα έχει και γενέθλια το παιδί (χμμμ διδυμάκι στο ζώδιο ε;)

02

 

Καταρρίπτει τα Ιαπωνικά στάνταρ στο ύψος με 182 cm (φτου σου αγόρι μου, να σε χαίρεται η μάνα που σε ‘κανε)! Έχει ως hobbies του το ποδόσφαιρο και το τραγούδι φυσικά αφού έτσι και αλλιώς ξεκίνησε την καριέρα του ως τραγουδιστής και μετά ασχολήθηκε με το voice acting.

Για πάρτε εδώ μια φάτσα όταν ήταν μικρούλης:

03

Προσωπικά του έχω βγάλει το ψευδώνυμο Κουνελάκι δεν ξέρω όταν βλέπω αυτό το φατσόνι, τα κουνελόδοντα του μου κάνουν μπαμ 😛

Anyway, και εκεί που fangirliazame λοιπόν με τον Mamo-chan ωραία και καλά

04

05

06

BOOM!! Πάνε τα όνειρα και οι ελπίδες αγαπητές μου ονειροπόλες κατεβάστε τις αφίσες από τους τοίχους σας, το παιδί παντρεύτηκε κάπου στα τέλη του 2008 μετά την ανακοίνωση του ότι η δικιά του περιμένει παιδί και 2 με 3 μήνες αργότερα τσουπ έσκασε μύτη και το μικρό Mamoράκι Junior (φυσικά και έκανε αγόρι πως θα συνεχιστεί η παράδοση, να μην κάψει και αυτό την νέα γενιά fangirlion;!)

Εδώ είναι μερικοί από τους ρόλους στους οποίους έχει δώσει την φωνή του (droolιάστε ελεύθερα!):

07

Mamo-chan όλοι παθαίνουμε κρίσεις ψωνίασης, μην ανησυχείς!

08

Και επειδή το ποσοστό τον megane fans είναι αρκετά μεγάλο από ότι βλέπω, ορίστε και λίγο megane Μάμο chan for you:

09

10

11

Καλά τα είπαμε για την ζωή του, ωραία και η εμφάνιση του, αλλά το πιο σημαντικό after all είναι η φωνή του. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή τον ακούς και λες ok δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, normal φωνή, όταν όμως τον ακούσεις να κάνει τα παρανοϊκά του ως Kira (Death Note) και σου σηκωθεί η τρίχα κάγκελο, ή τον ακούσεις να μιλάει έτσι πιο σιγά, η φωνή του μπορεί να γίνει τόσο ερωτική που πίστεψε με θα λιώσεις, ναι, θα λιώσεις φίλη μου fangirl, σαγανάκι θα γίνεις, πίστεψε με, όταν δε κάνει την πιο χαζοχαρούμενη φωνούλα του σε στυλάκι Tamaki (Host club) και Yogi (Kerneval) κλάνεις στο γέλιο.

Χαρισματικός, ψηλός, γοητευτικός, sweet Daddy λοιπόν ο Miyano, έχει ακόμα χρονάκια μπροστά του να μας ευχαριστεί με τις ερμηνείες του.

Αυτά λοιπόν για τον Mamo-chan. Αν και σύντομη, ελπίζω να ευχαριστηθήκατε την παρουσίαση του.

Το τσαχπινογαργαλιάρικο κουνελάκι σας ευχαριστεί και σας αποχαιρετεί τρώγοντας το παγωτάκι του.

12

 

 

3 responses to “Seiyuu Pr.

  1. Παράθεμα: Νέο project! Seiyuu στο full! | GreekOtakuTeam

  2. Παράθεμα: Seiyuu Project (by Jen) Update! | GreekOtakuTeam

  3. Παράθεμα: Seiyuu Project, Νέο Αφιέρωμα! | GreekOtakuTeam

Σχολιάστε