Koishite Daddy

Τίτλος: Koishite Daddy
Συγγραφείς: Kitazawa Kyou
Καλλιτέχνες: Kitazawa Kyou
Έτος κυκλοφορίας: 2011 (Daria – Frontier Works)

Περιγραφή: Ο Satou, εργαζόμενος πατέρας, μεγαλώνει τον μικρό του γιο Rintarou, μόνος του. Μετά από ένα συμβάν, γνωρίζεται με τον γείτονα του, Takahashi, έναν γκέι φοιτητή. Ο Satou αρχίζει να ενδιαφέρεται για τον Takahashi που αγαπάει τα παιδιά και τον βοηθάει με τον Rintarou, αλλά προσπαθεί να κρατηθεί διότι μόλις πήρε διαζύγιο. Όμως ο Rintarou τον πιέζει λέγοντας ότι θέλει να πηγαίνει στο σπίτι του Takahashi όλη την ώρα και ο Satou βρίσκεται μπερδεμένος.

(Πηγή: mangaupdates.com)

Είδος: Yaoi (Boy-Love), Comedy, Parent-child
Rating: R18 (Μόνο για ενηλίκους)

Ομάδες Scanalate: Echochi Scans

Κεφάλαια: 6

Status: Completed
Status (στην G.O.T): 4/6

Μετάφραση/Επεξεργασία manga: Yaoi Nakama (Lilith, KateDeathwish)

Koishite Daddy, Yaoi Nakama, Chapter 1 (1)


Πλέον, κατεβάζετε τα αρχεία μας, είτε σε μορφή pdf, ανά κεφάλαιο, είτε σε μορφή cbr, ανά τόμο ή ανά κεφάλαιο (για τους μη ολοκληρωμένους τόμους) από το MediaFire, ακολουθώντας τους συνδέσμους!

Τι είναι τα αρχεία cbr;

Τα αρχεία .cbr είναι αρχεία ComicBookReader, δηλαδή αρχεία εικόνων, τα οποία είναι συμπιεσμένα σε έναν φάκελο (σε ένα zip) και μπορούν να ανοίξουν είτε κανονικά (δεξί κλικ και άνοιγμα με το αντίστοιχο zip/rar πρόγραμμα σας), είτε με ένα CBR Reader, ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για ανάγνωση κόμικ και manga! Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο πρόγραμμα, όπως το CDisplay, για να έχετε την καλύτερη manga-εμπειρία! 😉


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το συγκεκριμένο manga προστατεύεται από ΚΩΔΙΚΟ λόγω περιεχομένου. Περιέχει σκηνές ακατάλληλες για ανηλίκους. Για να το διαβάσετε απαντήστε στην ερώτηση «Πώς λέγονται τα boy-love manga;». Η απάντηση είναι με μικρά, αγγλικά γράμματα (4 γράμματα, αρχίζοντας από «ya__»)

Koishite Daddy: